8aldia 08/04/2015

Romano Prodi: “Mai hem aconseguit tenir una Europa que tingui una voluntat comuna”

INTERNACIONAL, VÍDEOS |
http://bcove.me/pqv8pwo3

Josep Cuní ha entrevistat Romano Prodi, exprimer ministre d’Itàlia i expresident de la Comissió Europea. Prodi ha opinat sobre el perill jihadista a Europa: “Encara no tenim la capacitat de posar en pràctica una política comuna.” L’exprimer ministre ha dit que cal afrontar-lo amb una política unitària i coordinada entre els països i aquesta política comuna encara no existeix. “Sense una política comuna no tindrem resultats tangibles”, ha afirmat.

“Nosaltres mai hem aconseguit tenir una Europa que tingui una voluntat comuna”, ha explicat, ja que “tots els problemes s’han de debatre i debatre durant mesos, i així es perd eficàcia”.

Pots seguir comentant l’entrevista amb 

Otras publicaciones

Dejar un Comentario